Welke behandeling past bij mij?

Bekijk hieronder alle behandelingen!

IBX

Wil jij je natuurlijke nagels versterken zonder dat je een product op je nagels hoeft aan te brengen wat er later weer af geweekt of gevijlt moet worden?

IBX Repair en IBX is een systeem dat is geschikt voor mannen en vrouwen.
IBX verstevigt en beschermt de natuurlijke nagel door IN de nagel te dringen en deze van binnenuit te versterken en te beschermen.
IBX verbindt de bovenste lagen van de nagel aan elkaar door een netwerk te vormen om de nagelcellen heen. De formule hecht aan zichzelf, binnen in de nagelplaat en vormt zo een blijvende toevoeging aan je nagels. IBX ligt niet OP je nagels, maar zit IN je nagels, waardoor het met het groeien van je nagels uitgroeit.
Waarom IBX?
– IBX herstelt ernstige nagelschade
– IBX bevordert de groei van de natuurlijke nagel
– IBX heeft een beschermend en blijvend gunstig effect
  op de natuurlijke nagel
– IBX  verstevigt de natuurlijke nagel
– IBX helpt dunne slappe nagels te versterken
– IBX egaliseert de nagelplaat door groeven op te vullen,
  of beter gezegd, het deukt
  de groeven uit in de loop der tijd

NB: IBX is perfect te gebruiken in combinatie met een gellak. Dit omdat het de natuurlijke nagel beschermt en egaliseert waardoor de gellak mooier en langer blijft zitten!

Hoe werkt IBX?
Allereerst beginnen we met het reinigen van je nagels. Dit doen we met een middel genaamd Cinnatize. Dit middel onttrekt het vocht uit je nagels en het bestrijdt bacteriën en ziektekiemen.
Daarna wordt de IBX Repair en de IBX op je nagels aangebracht. Dit doe ik met een kwastje net zoals je nagellak of gellak aanbrengt.
Na het aanbrengen van de IBX zakt deze onder invloed van een warmtelamp IN de nagelplaat. Jojoba- en avocado-olie helpen IBX IN de bovenste lagen van de nagelplaat te dringen.

Na de warmtebron wordt de IBX onder een UV of LED lamp uitgehard. Tijdens het uitharden wordt het netwerk, ofwel de IPN geactiveerd. (Interpenetrating Polymer Network).
IBX creëert door het activeren van de IPN een netwerk IN je natuurlijke nagel door aan zichzelf te hechten. Het netwerk vormt zich om de keratine cellen heen waaruit je nagel bestaat. Hierdoor wordt de structuur van je nagel verbeterd waardoor het voor een beschermlaag zorgt die je nagel tegen invloeden van buitenaf beschermt. De nagel blijft wel flexibel!! Dit is ook nodig. Een nagel hoort flexibel te zijn.

Wat doet IBX?
– IBX maakt het oppervlak van de nagel gladder door deze
  op te vullen
– Helpt witte vlekken te verminderen of te laten
  verdwijnen veroorzaakt door verkeerd afweken van
  producten
– Het stimuleert de groei van de natuurlijke nagel
– Het herstelt beschadigde nagelplaten zoals splijten,
  delaminatie, onycholysis e.d..
– Gedraagt zich als een dubbelzijdig plakband dat                beschadigde lagen  aan elkaar plakt
– Het versterkt de nagelplaat door de bovenste lagen

  aan elkaar te verbinden en daardoor stevigheid en
  bescherming te bieden

Oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen breken de IBX niet af. Daarom wordt IBX een blijvende toevoeging in de nagelplaat.

Hoe vaak kom je langs voor een IBX behandeling?
Je komt wekelijks langs als;
– je nagels zeer dun en beschadigd zijn
– je nagels afbladeren bij de vrije rand
– je ribbelige en breekbare nagels hebt
– de bovenste laag van de nagelplaat is verwijdert
– je probleemnagels en/of nagelafwijkingen hebt

Je komt om de 2 weken langs als;
– je nagels aan het herstellen zijn, bijvoorbeeld na een
  IBX kuur waarbij je wekelijks bent langs geweest voor
  een bepaalde tijd
– je nagels langzaam groeien
– je diepe groeven in je nagels hebt

Je komt om de 3 weken langs als;
– je de goede conditie van je nagels wilt behouden
  (onderhoud)
– je de levensduur van je gellak of nagellak wilt
  verlengen
– je mooie natuurlijke nagels wilt die er prachtig uit zien
  zonder een (gel)lak erop

Dadi’Oil
Het is zeer belangrijk dat je zeer regelmatig gebruik maakt van de Dadi’Oil als je een IBX kuur volgt. Zeker 4 keer per dag smeren is noodzakelijk om je nagels en nagelriemen in topconditie te houden. Meer informatie over Dadi’Oil kun je onder het kopje Famous Names vinden.

Manicure

Wil je geen kunstnagels maar wel regelmatig je handen en nagels laten verzorgen? Dan is een manicure wat voor jou. Een regelmatige manicure houdt je handen gevoed, verzorgd en zacht.

Manly Manicure

Jij als man vindt het belangrijk om jezelf te verzorgen en er verzorgd uit te zien. Je gaat naar de barbier of kapper, de pedicure, je verzorgt je huid en gaat misschien ook naar de schoonheidsspecialist.

Ook je handen en nagels mogen in je algehele verzorging niet vergeten worden. En daarom is er voor jullie heren, de  MANLY man-i-cure! Deze manicure is met producten voor de mannenhuid, speciaal op jullie afgestemd. 

Tijdens deze behandeling krijg je een uitgebreide manicure en worden je nagels gevijld. Daarna krijg je een scrub aangebracht door middel van een korte handmassage. Na het afspoelen van de scrub, worden je nagels verzorgd met een nagelolie en je handen ingesmeerd met een handcreme met een neutrale mannelijke geur.  

Womenly manicure

Bij ANROSA heb je de keuze uit een Spa manicure, en de De Luxe Spa-manicure.

De Spa manicure duurt een minuut of 45.
Eerst worden je nagels verzorgd door middel van een manicure. Daarna wordt de conditie van de huid aangepakt door middel van een korte massage, een scrub en een parraffinebad.
Een paraffinebad zorgt voor de afvoer van afvalstoffen via de lymfe klieren in je handen. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding (heel fijn voor bijvoorbeeld winterhanden), zorgt voor een dieptereiniging en verzacht en hydrateert de opperhuid.

De Luxe Spa manicure duurt een uur.
Deze behandeling bestaat uit een hand- en nagelverzorging zoals bij de Spa manicure. Daarnaast krijg je er nog een handbadje en een hand en onderarm massage bij.

Tegen een meerprijs kunnen je nagels gelakt worden met een gellak. Wil je er nailart bij dan kan dat natuurlijk ook.

Begeleiding /coaching

Heb jij een afwijking aan een of meerdere nagels of heb je een nagelziekte waar je iets aan gedaan wilt hebben? Neem dan contact met me op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek ga ik je nagels uitgebreid analyseren en ga ik kijken of ik weet aan welke afwijking of ziekte je lijdt. Ook ga ik kijken of ik een en ander ka kan betekenen of dat je echt een doorverwijzing moet hebben naar een dermatoloog.

Kan ik je verlichting geven door je nagels te behandelen, dan kan ik deze behandeling meteen uitvoeren. Uiteraard krijg je (verzorging)tips mee, een gratis flesje olie en ben ik altijd bereikbaar voor vragen

Natural nail treatment

(Nagelversteviging)

Heb jij korte nagels en wil je ze wat meer stevigheid geven? Dan zijn onderstaande producten wat voor jou.

BIAB

BIAB is een “Builder In A Bottle”. Ofwel een bouwgel in een flesje. Je kunt met dit product natuurlijke nagels die van zichzelf stevig zijn, verstevigen. De BIAb werkt goed onder een gellak als basis. Ik kan de nagels opbouwen (een kleine bolling maken) en er een kleine verlenging mee maken. BIAB is steviger als rubberbase. Rubberbase veert met de nagel mee. BIAB niet.

In tegenstelling tot wat sommige merken beweren, heeft geen enkel merk dat BIAB aan bied, ingrediënten in zich die de natuurlijke nagel kunnen verzorgen of die IN de natuurlijke nagel kunnen dringen om hem te verzorgen. Kunstnagel producten die acrylaten bevatten (zoals gellak, gel, acrygel, acryl, BIAB en Rubberbase) kunnen niet IN de nagel trekken. Eén product kan dat wel en dat is IBX. Dit komt omdat er olie in de IBX zit. Door de olie trekt de IBX in de bovenste lagen van de nagelplaat. 

BIAB dient maximaal om de 4 weken vervangen te worden. 

Omdat BIAB qua product harder is dan rubberbase, is deze behandeling iets hoger geprijsd dan de Rubberbase behandeling. 

Rubberbase

Rubberbase is een base gel en nagelversteviger in 1 product. Hij buigt moeiteloos mee met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. Dankzij de sublieme hechting komt er bij de klanten nauwelijks luchtvorming of loslating van het product voor. Rubberbase wordt gebruikt om de flexibele natuurlijke nagel te verstevigen. De rubberbase werkt ook goed onder een gellak. Tevens kan ik een kleine bolling maken met de rubberbase.

Rubberbase dient maximaal om de 4 weken te worden vervangen.

Gellak

Wil jij een lang houdende kleur lak op je natuurlijke nagels? Dan is gellak wat voor jou!

Wat is gellak?
Gellak is een sterke elastische gel in vele kleuren leverbaar, die heel dun kan worden aangebracht. Omdat deze laagjes zeer dun zijn blijft je natuurlijke nagel ook dun.

Voordat ik de gellak bij je aanbreng, breng ik eerst een dun laagje rubberbase of BIAB aan op de nagels. Deze producten kunnen ook als een base coat gebruikt worden. Dit doe ik om eventuele oneffenheden in de natuurlijke nagel op te vullen. Zo kan de gellak mooi glad en strak worden aan gebracht.

Ik raad je aan om je gellak na maximaal 4 weken te laten  verwijderen. Gellak en rubberbase zijn er niet voor gemaakt om  langer dan 4 weken te laten zitten.

Onderhoud

Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van de gellak. Om die reden is het aan te raden om, zoals eerder aan gegeven, tussen de 3 en 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Het product wordt dan verwijderd en daarna wordt er weer een nieuwe base en kleur naar keuze opgebracht.

Acrygel / Gel​

Wil jij je korte en stevige nagels laten groeien?  Dan is Acrygel of gel uitermate geschikt voor jou.

Acrygel
Acrygel is de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen!

Wat is Acrygel?
Acrygel combineert de belangrijkste eigenschappen van acryl en gel in een revolutionair alles-in-één-systeem dat ontegenzeggelijk beter is!

In tegenstelling tot acryl, heeft acrygel geen monomer nodig. Tevens hardt het product uit onder de UV- of  LED-lamp.

Acrygel is snel een eenvoudig aan te brengen, het loopt niet uit en veroorzaakt geen warmtepieken ofwel ‘heatspikes’ in de lamp.

Het is het lichtste product ooit
* 23% lichter dan acryl;
* 16% lichter dan traditionele hard gels
* 100% duurzaam

Acrygel voelt van alle nagelverbeteringen het natuurlijkst aan en draagt heel licht.
Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acrylproducten.

Het heeft een superieure hechting, zonder lifting of loslaten!

Wat kan ik ermee doen?
Ik kan je nagels met acrygel verstevigen door een dun laagje op je natuurlijke nagel aan te brengen.

Gel

Wat is gel?

Gel is een zelfnivellerende (levelend) product dat in enkele minuten uithard door het bloot te stellen aan ultra-violet licht, ofwel een UV-lamp, of een LED lamp.

Wat kan ik ermee doen?

Met gel kan ik je nagels verstevigen door een dun laagje op je natuurlijke nagel aan te brengen. 

Acrygel en gel zijn harde producten. Dit houdt in dat ze niet flexibel zijn, dus niet meegeven als je bijvoorbeeld je nagel stoot. Acrygel en gel moet maxiaal om de vier weken worden opgevuld.

Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van je nagelversteviging. Het stresspunt van je product verplaatst zich naar het uiteinde van de nagel. Door de zwaartekracht heeft de nagel meer kans om los te laten. Tijdens de nabehandeling worden deze verhoudingen weer herstelt. 
De acrygel of gel wordt dunner gevijld en de uitgroei wordt  voorzien van een nieuw laagje. Mocht er lucht onder het product zitten of er is wat afgebroken, dan wordt de acrygel of gel volledig verwijdert en weer opnieuw aangebracht. 

Je nagelversteviging kan naar behoefte nog afgelakt worden met een gellak. Wil je wat nailart? Ook daar kan ik in voorzien. 

Verzorging

Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken.
Regelmatig oliën zorgt voor een goede houdbaarheid van het product en voedt je nagelbed en nagelplaat. Tevens zorgt het gebruik van olie dat ziektekiemen geweerd worden waardoor bacteriën en schimmels minder kans hebben.  Ik raad het gebruik van Dadi “Oil aan. Deze  olie is in de salon verkrijgbaar EN …. bij je eerste bezoek en behandeling krijg je een flesje cadeau. Zie voor meer informatie over Dadi ‘Oil het kopje “hand en lipverzorging”.

Nagelverlenging

Nagelverlenging met gel

Wil jij je nagels laten groeien of verlengen? Dan raad ik je aan om gel te gebruiken.

Wat is gel?

Gel is een zelfnivellerende (levelend) product dat in enkele minuten uithard door het bloot te stellen aan ultra-violet licht, ofwel een UV-lamp, of een LED lamp.

Wat kan ik ermee doen?

Met gel kan ik je nagels verlengen in elke lengte en vorm. Ik kan je nagels 1 kleur geven maar ook een French Manicure kunnen we heel mooi en strak met gel gemaakt worden. Wil je een gekleurde French of een Inlay French? (een French ingelegd met mooie glitters en nailart) Ook dat is geen probleem!
Nagels verlengen gebeurt door middel van een tip of een sjabloon. Ik geef er de voorkeur aan om sjablonen te gebruiken. Waarom? Omdat het minder werk is, en je de verlenging mooier kunt modelleren naar de eigen nagelvorm.

Een sjabloon is een sticker die op je vinger en onder/tegen je eigen nageluiteinde geplakt wordt. Daarna wordt er met gel een verlenging gemaakt en de nagel wordt verder opgebouwd zodat hij een technisch goede structuur heeft die niet zal breken.

Bij het gebruik van een tip moet eerst de juiste maat uitgezocht worden per vingernagel. Daarna wordt de tip met lijm op de natuurlijke nagel geplakt waarna de tip dunner gevijld wordt zodat hij mooi samensmelt met je eigen nagel. Daarna wordt er pas product aangebracht.

Zoals je leest scheelt het nogal qua tijd of er een tip of sjabloon wordt gebuikt. Daarnaast is de kans groot dat je met het vijlen van de tip ook de natuurlijke nagel  raakt met je vijl en dat willen we niet.

Gel wordt verwijdert door de toplaag af te vrezen de de rest van het product voorzichtig met de hand vijl te verwijderen.

Nagelverlenging met acrygel

Heb jij korte nagels die best stevig zijn en wil je je nagels laten groeien? Dan is Acrygel uitermate geschikt voor jouw!

Acrygel is de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen!

Wat is Acryel?

Acrygel is de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen!

Wat is Acrygel?
Acrygel combineert de belangrijkste eigenschappen van acryl en gel in een revolutionair alles-in-één-systeem dat ontegenzeggelijk beter is!

In tegenstelling tot acryl, heeft acrygel geen monomer nodig. Tevens hardt het product uit onder de UV- of  LED-lamp.

Acrygel is snel een eenvoudig aan te brengen, het loopt niet uit en veroorzaakt geen warmtepieken ofwel ‘heatspikes’ in de lamp.

Het is het lichtste product ooit
* 23% lichter dan acryl;
* 16% lichter dan traditionele hard gels
* 100% duurzaam

Acrygel voelt van alle nagelverbeteringen het natuurlijkst aan en draagt heel licht.
Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acrylproducten.

Het heeft een superieure hechting, zonder lifting of loslaten!

Wat kan ik ermee doen?

Ik kan je nagels verlengen door middel van tips of sjablonen in elke gewenste lengte en vorm. Zoals je hebt gelezen onder het kopje gel, geef ik de voorkeur aan sjablonen. Wil je een french manicure, ombre of andere art? Ook dat kan prima.

Acrygel is een hardgel. Echter, tegenwoordig zijn de meeste acrygels afweekbaar.  Ik vijl de toplaag van het product af en de  rest van het product vijl ik er voorzichtig met een handvijl af. 

Onderhoud

Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van je nagelverlenging. Het stresspunt van je product verplaatst zich naar het uiteinde van de nagel. Door de zwaartekracht heeft de nagel meer kans om los te laten. Tijdens de nabehandeling wordt dit weer hersteld.
De acrygel of gel wordt dunner gevijld en de uitgroei wordt  voorzien van een nieuw laagje. Mocht er lucht onder het product zitten dan wordt de acrygel of gel van de betreffende nagel verwijdert en weer opnieuw aangebracht.

nagelbijt arrangement

Ben jij een man of vrouw en bijt jij nagels? Ben je dit beu en wil je hier vanaf?
Schaam je je voor je afgekloven vingers en/of nagels?
Misschien is een nagelbijtarrangement iets voor jouw.

Nagelbijten is een vervelende gewoonte. Waarom bijten we nagels?
Dat kan om verschillende redenen hebben. Stress en gewoonte is toch wel de meest voorkomende reden voor een mens om nagels te bijten.
Stoppen met nagelbijten arrangement:

Je komt 10 weken lang, 1 keer per week of om de week  bij mij langs voor een behandeling in de salon.
Samen gaan wij er voor zorgen dat jij je handen niet meer hoeft te verstoppen en weer trots op ze kunt zijn.

Stop nagelbijten week 1:
Samen overleggen we je wensen en wordt de eerste set acryl gezet. Acryl is net iets harder
dan gel, waardoor het moeilijker af te bijten is. Je nagels worden niet te lang, ze komen
uiterlijk tot je vingertoppen. Dit om je te laten wennen en te voorkomen dat je je nagels stoot
en daardoor af breekt. Bij de heren maken we de nagel zo kort mogelijk zodat hij er zo natuurlijk mogelijk uit ziet.

Stop nagelbijten week 2:
Je komt langs voor een check-up. Je nagels worden gevijld en voorzien van een nieuwe toplaag. Bij de heren woedt de toplaag mat aangebracht zodat je geen overdreven glans ziet.

Stop nagelbijten week 3:
Je nagels worden nabehandeld. Dit betekent dat je uitgroei wordt voorzien van een nieuw laagje acryl en dat je nagels zo nodig weer iets korter gevijld worden.

Stop nagelbijten week 4:
Je komt weer langs voor een check-up, je nagels worden indien nodig nabehandeld, gevijld en voorzien van een nieuwe (matte) toplaag of kleur.

Stop nagelbijten week 5:
Je nagels worden weer nabehandeld.

Stop nagelbijten week 6:
Weer tijd voor een check-up, je nagels worden gevijld en voorzien van een nieuwe (matte) toplaag of kleur.

Stop nagelbijten week 7:
Je nagels worden nabehandeld.

Stop nagelbijten week 8:
Weer tijd voor een check-up.

Stop nagelbijten week 9:
Een laatste  check up. Je nagels worden gevijld en voorzien van een nieuwe toplaag.

Stop nagelbijten Week 10:
Tijd voor de laatste nabehandeling. Indien gewenst wordt de set verwijderd en kunnen we je nagels versterken en beschermen met een IBX behandeling.

Wat moet je verder nog weten over het stoppen met nagelbijten arrangement?

* Je krijgt bij de eerste behandeling een flesje nagelriemolie en een vijl mee naar huis. Je flesje kun je weer laten bijvullen voor de helft van de prijs van een nieuw flesje als deze leeg is.

* In de salon geef ik je tips en trics over je nagelverzorging.

* De garantie vervalt indien het advies niet wordt opgevolgd en als je zelf aan de nagels gaat pulken en of bijten. (Dit is te zien aan  je nagels).

* Je dient het totaalbedrag bij de eerste afspraak te voldoen.

* Alle vervolgafspraken worden bij de eerste behandeling meteen ingeboekt.

* Er vindt geen restitutie plaats bij het niet nakomen van de afspraken of bij voortijdige beëindiging van het arrangement van jouw kant.

Twijfel je nog? Kom dan langs, laat een gratis proefnagel zetten en overtuig jezelf!

Bruidsnagels

Op jouw trouwdag wil jij je natuurlijk de mooiste bruid voelen en stralen in je prachtige jurk met een mooi kapsel, mooie schoentjes en natuurlijk mooi verzorgde handen en nagels.

Bij ANROSA krijg je een zeer compleet arrangement met o.a. nagelanalyse, alle behandelingen en producten die nodig zijn om jouw handen en nagels in top conditie te krijgen en te houden, een oriënterend gesprek betreft de wensen omtrent je bruidsnagels, een aantal ontwerpen om uit te kiezen, een proef set en de definitieve set.
Op tijd een afspraak maken
Het is heel belangrijk dat je ruim van te voren, zeker 6 maanden voor de bruiloft, een afspraak maakt.

Tijdens de eerste afspraak ga ik ga ik eerst een nagalanalyse maken van je nagels. Heb je bv hele droge broze nagels, dan gaan we er alles aan doen om dit te verhelpen. Dat kunnen bv een aantal IBX behandelingen zijn en het gaan gebruiken van een hoogwaardige voedende nagelolie.
Daarna gaan we jouw ideeën bekijken. Heb je nog geen ideeën? Dan gaan we samen brainstormen. Neem voor deze afspraak een foto en/of een stukje stof van je bruidsjurk mee zodat we kleur, vorm en evt. materiaal in je nagels kunnen laten terug komen als je dit wenst.
Hoe dan verder?
Naar aanleiding van de eerste afspraak gaan we aan de slag met het in topconditie brengen van je handen en nagels. Hierbij kan het nodig zijn dat je een aantal keren langs moet komen voor een behandeling..

Daarnaast ga ik een aantal voorbeeldnagels voor je maken.
Zodra ik deze klaar heb krijg jij de voorbeelden te zien. Hopelijk zit er dan al iets moois tussen waar je enthousiast van wordt. Natuurlijk kan er nog van alles aangepast worden.
Als jij het 100% eens bent met je gekozen vorm, lengte, kleur en evt art, dan maken we een afspraak voor het zetten van je proef nagels. Bij voorkeur zetten we deze set zeker 1 maand voor je bruiloft.

Een of twee dagen voor je bruiloft ga ik de definiteve set bij je zetten. en sluiten we de behandeling af met een  paraffinebad.

Ook voor je (schoon)familie een behandeling op maat
Wil jij ook dat je moeder, a.s. schoonmoeder, bruidsmeisjes, getuigen e.d. mooie verzorgde handen en nagels hebben op jouw dag? Dan heeft ANROSA ook de mogelijkheid om voor hen een  arrangement samen te stellen.  Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kunstnagels

Kunstnagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste vorm en kleur worden gemaakt, variërend van een french manicure (huidskleurig nagelbed en witte, naturel of gekleurde tip), tot kleuren, glitters en nailart naar keuze. Ik plaats kunstproduct alleen bij personen vanaf 18 jaar. Kunstnagels kunnen gelakt worden met een gelpolish of een gewone nagellak. Bij het gebruik van gewone nagellak raad ik aan om bij het verwijderen van de lak, remover zonder aceton te gebruiken. Aceton tast de kunstnagels aan.

Bij je eerste bezoek aan ANROSA
Kom je voor het eerst bij mij in de studio voor een behandeling? Dan ga ik een nieuwe set plaatsen bij je, ook al heb je nog product op je nagels. Waarom? Omdat de vorm van de kunstnagel bij de basis ligt en ik deze niet kan veranderen met een nabehandeling. Daarnaast weet ik niet welk merk product er op je nagels zit en of dit product EU gecertificeerd en dus veilig is. Vandaar mijn keuze om een nieuwe set te plaatsen. Zo ben ik er zeker van dat je een mooie, technisch goed gemaakte set nagels krijgt met producten die van hoge kwaliteit zijn en dus ook veilig en EU gecertificeerd zijn.

 

Verzorging
Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken. Regelmatig oliën zorgt voor een goede houdbaarheid van het product en voedt je nagelbed en nagelplaat. Tevens zorgt het gebruik van olie dat ziektekiemen geweerd worden waardoor bacteriën en schimmels minder kans hebben.  Ik raad het gebruik van Dadi “Oil aan. Deze  olie is in de salon verkrijgbaar EN …. bij je eerste bezoek en behandeling krijg je een flesje cadeau. Zie voor meer informatie over Dadi “Oil het kopje hand- en lipverzorging

© All Rights Reserved 2022 ANROSA Nagelsalon & Opleidingen