Trainingen

IMG_20230126_212502_783

Privé Perfectie training

Tijdens deze training krijg je de tools, technieken, theorie en zelfverzekerdheid aangereikt om uit te blinken in je vak zodat je je werk perfect uit kan voeren. Deze training geef ik op mijn locatie.

Ik heb me toegelegd op het geven van (privé)perfectie trainingen omdat deze tak van opleiden mij heel goed ligt. Ik leg de vinder op de spreekwoordelijke zere plek, ik laat je zelf nadenken en houd je een spiegel voor zodat je je bewust wordt van je valkuilen en je op die manier veel sneller de nieuw aangeleerde technieken gaat toepassen.

Snelheid, prep, product plaatsing, perfectie, vijltechnieken, laktechnieken, zithouding, werkhouding, freestechNieken …Tijdens een privé perfectietraining kijk ik naar al het bovenstaande en naar wat jij verder nog wilt verbeteren of perfectioneren.

Tijdens de training gaan we alles wat extra aandacht nodig heeft aanpakken en laat ik je zien wat je anders kunt doen om efficiënter, beter en sneller te werken. Dit doe ik met veel geduld, aandacht, nuchterheid en humor. En daarbij is geen enkele vraag die jij stelt raar of gek.

Samen gaan we aan de slag zodat je na de training met meer kennis over jezelf en je vak de deur uit gaat. Je bent in staat om het geleerde meteen uit te voeren en toe te passen.

En het stopt niet na je training. Je kunt altijd je werk opsturen zodat ik je feedback kan geven. Ook kun je altijd bij me terecht voor vragen, sparren of coaching.

Dus loop jij tijdens je werk in de salon aan tegen zaken waarvan je niet weet hoe ze op te lossen? Neem dan contact met me op, dan plannen we een privé training in.

Na de training ben ik onbeperkt bereikbaar om je vragen te beantwoorden, feedback te geven op je werk, sparren indien je ergens mee zit etc..

Lesdagen heb ik ingepland maar mochten mijn data jouw echt niet uit komen dan gaan we samen in overleg de lessen inplannen. 

Kosten zijn € 295,00 ex. BTW. Lestijden zijn van 09:30 – 16:00 uur.

OVERIGE TRAININGEN

Natural Nail Treatment

Deze behandeling is niet meer weg te denken in de meeste salons. Veel educators bieden de BIAB training aan, waarbij de focus gelegd wordt op het BIAB product, de Builder In A Bottle. Echter, er zijn meerdere producten waarmee je de natuurlijke nagel kunt verstevigen.

Het verstevigen van de natuurlijke nagels noemen we een Natural Nail Treatment. Deze behandeling kan uitgevoerd worden met meerdere producten zoals;

  • Fiber gel
  • Rubberbase
  • Hard gel
  • BIAB

Niet elke nagel is hetzelfde en om die reden kun je niet altijd hetzelfde product als versteviging gebruiken. Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals; de conditie van de natuurlijke nagel, is deze beschadigd, werkt de klant veel met haar handen, zit ze veel in het water  of ontsmettingsmiddel, heeft ze habbit tics of stress momenten, waardoor ze veel pulkt en/of aan het product zit enz..

Volg je bij mij de Natural Nail Treatment training, dan ga je in 4 dagen leren om deze NNT uit te voeren met bovenstaande producten. We gaan zoals bij elke training bij ANROSA beginnen met de anatomie. Daarna gaan we over op de productkennis van bovenstaande producten. Hierna gaan we de praktijk behandelen; prep/manicure, applicatie, product beheersing, afwerking en strak lakken. Ook ga je leren hoe je een natural nail treatment kunt toepassen op een nagel die vervormt is of een afwijking heeft. Je gaat ook de nabehandeling leren en je leert hoe je een lunula inlay maakt en een mooie french tekent. Uiteraard komt ook de social media aan bod en kun je al je vragen stellen, ook al zijn ze niet gerelateerd aan deze training. Je krijgt tijdens de training een uitgebreid lesboek.

Na de training ben ik onbeperkt bereikbaar om je vragen te beantwoorden, feedback te geven op je werk, sparren indien je ergens mee zit etc..

Deze training is 4 dagen, 2 x 2 dagen opeenvolgend met een tussen pauze van 4 weken zodat je je huiswerk kunt maken en kunt trainen. Lesdagen heb ik ingepland maar mochten mijn data jouw echt niet uit komen dan gaan we samen in overleg de lessen inplannen. 

Kosten zijn 895,00 ex. BTW. Lespakket kost € 470,00. Lestijden zijn van 09:30 – 16:00 uur.

Meerdaagse trainingen op maat

Ervaar jij meerdere problemen met bepaalde producten of technieken en wil jij hier goed over bij geschoold worden? Dat kan!

Soms is een 1 daagse prive perfectietraining niet genoeg om alle punten aan bod te laten komen. Daarom stel ik op basis van jouw behoeften een meerdaagse prive training samen waarbij we alles waar je tegen aan loopt aanpakken. 

Na de training ben ik onbeperkt bereikbaar om je vragen te beantwoorden, feedback te geven op je werk, sparren indien je ergens mee zit etc..

Deze training stel ik samen gebaseerd op jouw leerpunten en verschilt dus per persoon. Het aantal dagen varieert hierbij dus ook per persoon. De lesdagen plannen we samen in overleg in. 

De kosten van de training en je lespakket indien je die nodig hebt, krijg je van mij door zodra ik je persoonlijke leerplan heb opgesteld in een offerte. De lestijden zijn van 09:30 – 16:00 uur. 

Troubleshooting

Ervaar jij problemen met je huidige product en kom je er niet uit?

Ik kijk en denk met je mee zodat het werken met je huidige product weer goed gaat en leuk wordt. 

Na de training ben ik onbeperkt bereikbaar om je vragen te beantwoorden, feedback te geven op je werk, sparren indien je ergens mee zit etc..

De lesdagen plannen we samen in overleg in. 

De kosten zijn 295,00 ex. BTW. Lestijden zijn van 09:30 – 16:00 uur.

Omscholing

Wil je overstappen van acryl naar gel en/of acrygel omdat de geur van de monomer te sterk is en je er last van hebt?

Of krijg je het werken met gel/acrygel ondanks vele pogingen en trainingen maar niet onder de knie?

Wil jij je om wat voor reden dan ook omscholen naar een nieuw product? 

Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Lesdagen heb ik ingepland maar mochten mijn data jouw echt niet uit komen dan gaan we samen in overleg de lessen inplannen. 

Kosten zijn € 295,00 ex. BTW. Lestijden zijn van 09:30 – 16:00 uur.

 

Heb je behoefte aan meer informatie, heb je vragen of wil je een training boeken? Neem dan contact met me op via

06-18077994 door te bellen of te appen of mail me op info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

© All Rights Reserved 2022 ANROSA Nagelsalon & Opleidingen