Trainingen

Basis Anatomie Training

Bij ANROSA kun je terecht voor de Basis Anatomie training. Deze training is wat mij betreft noodzakelijk voor elke styliste die serieus met haar vak om gaat. Je kunt niet werken op nagels als je niet weet hoe ze in elkaar zitten.

Je krijgt een zeer uitgebreide uitleg over de natuurlijke nagel en de meest voorkomende nagelafwijkingen en nagelziekten. Tevens komt ook de salon hygiëne en salonmanagement aan bod en is er ruim de tijd om vragen te beantwoorden over wat je maar wilt weten.

De training wordt enkele weken later afgerond met een examen en een certificaat. Heb je nog vragen, wil je feedback of een casus voorleggen of gewoon even sparren? Ik ben onbeperkt beschikbaar!

Wil je meer informatie en/of een training boeken? Neem dan contact met me op via telefoon, app of mail. De contactgegevens vindt je onderaan de pagina.

PSX_20211114_132955

Privé Perfectie training

Ook geef ik privé perfectie training. Tijdens deze training krijg je de tools, technieken, theorie en zelfverzekerdheid aangereikt om uit te blinken in je vak zodat je je werk perfect uit kan voeren. Deze training geef ik op mijn locatie.

Ik heb me toegelegd op het geven van (privé)perfectie trainingen omdat deze tak van opleiden mij heel goed ligt. Ik leg de vinder op de spreekwoordelijke zere plek, ik laat je zelf nadenken en houd je een spiegel voor zodat je je bewust wordt van je valkuilen en je op die manier veel sneller de nieuw aangeleerde technieken gaat toepassen.

Snelheid, prep, productplaatsing, perfectie, vijltechnieken, laktechnieken, zithouding, werkhouding, freestechieken …Tijdens een privé perfectietraining kijk ik naar al het bovenstaande en naar wat jij verder nog wilt verbeteren of perfectioneren.

Tijdens de training gaan we alles wat extra aandacht nodig heeft aanpakken en laat ik je zien wat je anders kunt doen om efficiënter, beter en sneller te werken. Dit doe ik met veel geduld, aandacht, nuchterheid en humor. En daarbij is geen enkele vraag die jij stelt raar of gek.

Samen gaan we aan de slag zodat je na de training met meer kennis over jezelf en je vak de deur uit gaat. Je bent in staat om het geleerde meteen uit te voeren en toe te passen.

En het stopt niet na je training. Je kunt altijd je werk opsturen zodat ik je feedback kan geven. Ook kun je altijd bij me terecht voor vragen, sparren of coaching.

Dus loop jij tijdens je werk in de salon aan tegen zaken waarvan je niet weet hoe ze op te lossen? Neem dan contact met me op, dan plannen we een privé training in.

© All Rights Reserved 2022 ANROSA Nagelsalon & Opleidingen