Trainingen

Bij ANROSA kun je terecht voor een privé perfectie training. Tijdens deze training krijg je de tools, technieken, theorie en zelfverzekerdheid aangereikt om uit te blinken in je vak zodat je je werk perfect uit kan voeren. Deze training geef ik op mijn locatie.

Ook kun je bij mij terecht voor de Basis Anatomie training. Deze training is wat mij betreft noodzakelijk voor elke styliste die serieus met haar vak om gaat. Het is zo belangrijk om we weten waar we op werken.

Je krijgt een zeer uitgebreide uitleg over de nagel-unit, nagelafwijkingen en nagelziekten. Tevens komt ook de salon hygiëne aan bod. De training wordt enkele weken later afgerond met een examen en een certificaat.

Wil je meer informatie en/of een training boeken? Neem dan contact met me op via telefoon, app of mail. De contactgegevens vindt je onderaan de pagina.

PSX_20211114_132955

Perfectie trainingen

Ik heb me vooral toegelegd op het geven van (privé)perfectie trainingen omdat deze tak van opleiden mij heel goed ligt. Ik leg de vinder op de spreekwoordelijke zere plek, ik laat jezelf nadenken en hou je een spiegel voor zodat je je bewust wordt van je valkuilen en je op die manier veel sneller jezelf gaat verbeteren.

Loop jij tijdens je werk in de salon aan tegen zaken waarvan je niet weet hoe ze op te lossen? Vindt je dat je te lang doet over je prep bij een nabehandeling of heb je bijvoorbeeld moeite met je product beheersing vijltechnieken, of wil je strakker lakken? Wat het ook is, neem contact met me op. Dan plannen we een privé training in.

Tijdens een perfectie training gaan we alles wat extra aandacht nodig heeft aanpakken en laat ik je zien wat je anders kunt doen om efficiënter, beter en sneller te werken. Dit doe ik met veel geduld, aandacht, nuchterheid en humor. En daarbij is geen enkele vraag die jij stelt raar of gek.

Samen gaan we aan de slag zodat je na de training met meer kennis over jezelf en je vak de deur uit gaat. Je bent in staat om het geleerde meteen uit te voeren en toe te passen.

En het stopt niet na je training. Je kunt altijd je werk opsturen zodat ik ernaar kan kijken en je feedback kan geven. Ook kun je altijd bij me terecht om je vragen te stellen.

© All Rights Reserved 2022 ANROSA Nagelsalon & Opleidingen