Famous names products

In de salon verkrijgbaar

Dadi’Oil

Wil je een ECHT goed werkende olie die je nagels en je nagelriemen goed verzorgt, snel intrekt, vitamines bevat en ook te gebruiken is voor andere doeleinden? Dan heb je deze nu gevonden!

Wat is Dadi’Oil

Dadi’Oil is niet alleen een essentieel onderdeel van de IBX behandeling, het werkt ook zeer goed op zichzelf! Deze olie wordt ook aangeraden om de (kunst)nagels te verzorgen en beschermen tegen bacterien en infecties van buiten af. 


De olie zorgt voor soepele, gezonde nagelriemen en een gevoed nagelbed en -plaat. Ook werkt het heel goed bij brandwonden, schaafwonden, exzeem en een droge huid!

Dadi’Oil bestaat uit 95 % gecertificeerde organische oliën. De olie wordt snel opgenomen, dringt diep door in de nagelplaat en de huid en bevat 21 essentiële oliën.

– Een product mag organisch genoemd worden als de grond waarin het wordt gekweekt minimaal 5 jaar lang vrij is van pesticiden. De planten die voor de Dadi’Oil worden gebruikt zijn op deze grond gepoot en gekweekt. –

De 3 belangrijkste ingrediënten in Dadi’Oil zijn;
– Avocado olie met vitamine A en D
– Extra virgin olijf olie, deze werkt ontstekings remmend
– Jojoba olie, bevorderd diepe penetratie in de nagel
– Natuurlijke vitamine E, is een krachtige antioxidant.

 

Luxury Dadi’Lotion

Dadi’Lotion is gebaseerd op het prijswinnende Dadi’Oil.
Het is een snel opneembare, niet-vettige hand- en body-lotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid te voorkomen.

Dadi’Lotion trekt snel in, is niet vet, houdt de vochtbalans van je huid op peil, heeft de heerlijke geur van de Dadi’Oil en is zuiver plantaardig.

Tevens bevat het geen sulfaten of parabenen.
Dadi’Lotion bevat wel Jojoba olie, advocado olie en natuurlijke vitamine E.

Dadi’Lip Balm

Dadi’ Lip Balm is 100 % natuurlijk en bevat naast de oliën uit de Dadi’ Oil bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë en natuurlijke vitamine E. De balsem zorgt voor een langdurige verzorging en bescherming van je lippen. Dadi’ Lip Balm bevat geen parabenen en petroleum. 

Dadi’Scrub

Dadi’ Scrub verjongt handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen.
Dadi’ Scrub is ideaal zowel voor gebruik in de salon als voor gebruik in huis voor het verzachten en verjongen van je huid.
De scrub bevat zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en natuurlijk de oliën van de Dadi ‘Oil als ingrediënten.

Het bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

© All Rights Reserved 2022 ANROSA Nagelsalon & Opleidingen